loading...
سرگرمی مفید برای همه
تبلیغات

سایت sargarmihayesalem در قبال تبلیغات روی سایت هیچ مسئولیتی ندارد

admin بازدید : 108 شنبه 13 خرداد 1391 نظرات (1)

به گزارش دیسنا – اولین پایگاه اطلاع رسانی امنیت اطلاعات ایران .

شرکت
امنیتی ایرانی ( معتبرترین توزیع کننده محصولات آنتی ویروس برای کاربران خانگی ،
شرکتی و سازمانی و مراکز داده ) ابزار پاکسازی تحت شبکه ویروس رایانه های شعله W32.Flamer
را منتشر کرد .

جهت دریافت این ابزار به لینک زیر مراجعه نمایید.
http://duruntash.mihanblog.com/post/2320

www.farsikadeh.ir/
admin بازدید : 153 سه شنبه 02 خرداد 1391 نظرات (0)

آیا پس از چند سال کار با اینترنت و بودن در فضای وب فکر می کنید در ابتدایی ترین موضوع، یعنی سرچ گوگل حرفه ای هستید؟ توصیه می‌کنیم حتما این مقاله را بخوانید.

سرچ کردن محتوای مورد نیاز در موتورهای جستجو از ابتدایی ترین کارهایی است که هر کسی که سر و کارش به اینترنت افتاده باشد با آن آشنایی دارد. در میان بزرگ ترین و معروف ترین موتور جستجو، گوگل، سهم زیادی در سرچ روزانه مردم دنیا دارد. تا جایی که “گوگل کردن” به فعل تبدیل شده و معادل سرچ کردن در اینترنت به حساب می آید.
اما به راستی چقدر با ریزه کاری های سرچ کردن آشنایی داریم؟ مثلا خود شما چقدر طول می کشد تا با سرچ به محتوای مورد نظرتان برسید؟ اگر این زمان برای شما طولانی است با دانستن چند نکته کوچک می توانید سرچ خود را بهبود دهید و زودتر به محتوای مورد نظرتان برسید.



۱- در ابتدا لازم است بگوییم که جستجوی گوگل بر مبنای کلمات کلیدی است که وارد می کنید. هر چه این کلمات دقیق تر باشند، موتور گوگل شما را زودتر به محتوای مورد نظرتان می رساند. وقتی عبارت information and communications technology را در تایپ می کنید، گوگل به دنبال صفحاتی می گردد که این سه عبارت در آن وجود داشته باشد. در این حالت ترتیب برای گوگل اهمیتی ندارد.

چیزی که در بین عموم جا افتاده این است که استفاده از کلمات زیاد برای سرچ بد است. این باور درست نیست. چون استفاده از کلمات محدود هم گستره سرچ شما را بسیار بزرگ می کند. به نظر من برای جستجو استفاده از سه تا پنج واژه مناسب است.

اگر می خواهید این عبارت را دقیقا به همین ترتیب جستجو کنید کافی ست آن را در کوتیشن قرار دهید.

information and communications technology”

دقت کنید در گوگل عباراتی که میان کوتیشن قرار می گیرند نباید بیشتر از ده کلمه باشد. گوگل بیشتر از ده کلمه را نمی پذیرد.
نکاتی که در مورد سرچ گوگل نمی‌دانید



2- حالا فرض کنید می خواهید به دنبال صفحاتی بگردید که یا دارای عبارات information باشند یا communication و یا technology. در این حالت از عملگر OR استفاده می کنیم. عملگرهای منطقی در گوگل دقیقا بر همان مبنای ریاضی کار می کنند.

Information OR communications OR technology

همچنین می توانید به جای عبارت OR از ععلامت مخصوص آن | (پایپ نامیده می شود) استفاده کنید.

۳- در جستجوهای گوگل، عبارتی مانند to، a، the و مانند اینها دور ریخته می شود و به حساب نمی آید. اگر می خواهید این عبارت ها حتما در سرچ لحاظ شوند کافیست از علامت + استفاده کنید.

۴- علامت – (منفی) نیز کاربرد جالبی دارد و بسیار کارآمد است. فرض کنید به دنبال محتوایی هستید که دارای عبارت information and communications technology باشد ولی از شرکت apple در آن حرفی زده نشده باشد. برای این کار کافی ست مانند نمونه زیر سرچ کنید.

information and communications technology”‌ – “apple”‌

با این کار، گوگل تمام محتواهایی که عبارت information and communications technology را دارد پیدا می کند و آنهایی که کلمه apple در آنها ذکر شده را فیلتر می کند و سپس نتایج را به شما نشان می دهد.

۵- ترفند دیگری که نیاز دارید، * است. فرض کنید دنبال محتوایی هستید که دقیقا نمی دانید برای سرچ کردن ان باید از چه واژه ای استفاده کنید. کافیست به جای واژه ای که نمی دانید از علامت * استفاده کنید. به مثال زیر توجه کنید.

microsoft * windows

6- اگر بخواهید به دنبال عنوان های یک سایت مشخص بگردید چه می کنید؟ با تایپ کردن عبارت INTITLE در مقابل اسم سایت، عناوین برایتان به نمایش در خواهد آمد. البته این در شرایطی ایت که برای صفحات آن وبسایت اینتایتل تعریف شده باشد.

iranvij :INTITLE

7- فرض کنید می خواهید دوربین دیجیتالی بخرید و محدوده قیمت برای تان اهمیت دارد. چه طور سرچ می کنید؟ برای این منظور کافیست از “…” استفاده کنید. برای مثال:

Camera digital $800…۱۰۰۰

8- اگر به دنبال موضوعی در سایت خاصی هستید، می توانید از عبارت site: در قسمت سرچ بهره ببرید. با این کار گوگل تنها صفحاتی را به عنوان نتیجه نشان تان می دهد که مربوط به سایت ذکر شده باشند.

Site: iranvij.ir

همچنین اگر محقق هستید و به سرچ دقیق احتیاج دارید، می توانید از صفحه جستجوی پیشرفته گوگل تحت عنوان Advanced Search و به آدرس http://www.google.com/advanced_search مراجعه کنید.

قبل از سرچ کردن کمی روی معنای عبارت فکر کنید و بهترین کلید واژه ها برای جستجو را بیابید و استفاده کنید.

 

منبع:ایران ویج

بازنشر:گروه خبری پاسینیک

admin بازدید : 114 جمعه 29 اردیبهشت 1391 نظرات (2)


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از اجرای فاز اول شبکه ملی اطلاعات تا پایان نیمه اول امسال خبر داد و گفت: فاز دوم این شبکه که با آن تمام میزبانی‌های سایت‌ها به داخل کشور منتقل می‌شود تا پایان سال ۹۲ اتفاق می‌افتد.

به گزارش مهر، رضا تقی پور امروز در دومین جشنواره ملی فناوری اطلاعات و ارتباطات که همزمان با روز جهانی ارتباطات در محل همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد با اشاره به گردش مالی فناوری اطلاعات و ارتباطات اظهار داشت: گردش مالی حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ظرف دو سال گذشته از ۸ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان در سال ۸۸ به ۱۵ هزار میلیارد تومان در سال ۹۰ رسیده که این آمار نشان از رشد دو برابری گردش مالی حوزه فناوری اطلاعات طی دو سال اخیر دارد.

وی با بیان اینکه رشد شتابان این بخش برای تمامی شرکت‌های داخلی و متخصصان این حوزه فراهم شده است به تکلیف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای ایجاد شبکه ملی اطلاعات تا پایان برنامه پنجم توسعه اشاره کرد و گفت:‌ طراحی شبکه ملی به سرعت پیش رفته و قرار است این شبکه در سه فاز اجرایی شود.

تقی پور با اشاره به فازهای اجرایی شبکه ملی اینترنت گفت: فاز اول این شبکه تا پایان نیمه اول امسال به پایان می‌رسد که شامل تفکیک شبکه‌های اینترنت و اینترانت خواهد بود و فاز دوم این شبکه نیز که تمامی میزبانی‌های سایت‌های اینترنتی را به داخل کشور منتقل می‌کنند تا پایان سال ۹۲ به اتمام می رسد.

به گفته وزیر ارتباطات در فاز سوم و پایانی شبکه ملی اطلاعات، مدیریت بومی شبکه اینترنت در داخل کشور انجام می‌شود تا به صورت تمام و کمال کشورمان از ورود نرم افزارهای خارجی بی‌نیاز شود.

وی با اشاره به نمایشگاه جانبی جشنواره فاوا خاطرنشان کرد: در راستای این جشنواره چند پروژه اساسی از جمله پروژه سیستم عامل ملی و جویش‌گر ملی رونمایی خواهد شد که این امر گواه از استقلال کشور در عرصه فناوری اطلاعات دارد و نتیجه تلاش بخش خصوصی است که اگر با این شتاب پیش رویم کار برای شرکت‌های داخلی این حوزه فراهم خواهد شد و قشر متخصص نیز در تولید داخلی نقش موثری ایفا خواهد کرد.

www.iranvij.ir

درباره ما
به وب سایت سرگرمی های مفید خوش آمدید این وبلاگ در نظر دارد با فراهم کردن فضای سالم در اینترنت و کم رنگ کردن فعالیت های شیطانی سایت های بد اینترنتی مفید به شما عرضه کند با تشکر از شما
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نویسندگان
    تبلیغات


    http://www.salavaty.com
    آمار سایت
  • کل مطالب : 52
  • کل نظرات : 20
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 18
  • آی پی امروز : 33
  • آی پی دیروز : 17
  • بازدید امروز : 45
  • باردید دیروز : 52
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 307
  • بازدید ماه : 207
  • بازدید سال : 7,785
  • بازدید کلی : 119,585